zwemmende hond.jpg

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van verschillende hondeneigenaren die het probleemgedrag van hun hond door mij hebben laten behandelen. De teksten zijn geplaatst zoals ze zijn aangeleverd. Deze eigenaren willen u graag laten delen in hun belevingen en vooral de vorderingen die ze tot stand gebracht hebben. Hun ervaringen in deze verhalen kunnen anderen weer hoop geven op een harmonieuze toekomst.

By-jé Bull-Mastiff

De laatste jaren kon ik niet alleen met hem gaan wandelen, ik durfde nog niet eens de deur uit met hem. Als hij iemand zag dan trok hij mij helemaal over de grond heen.
Voor mijn hond is dit natuurlijk ook niet leuk, hij kwam weinig meer op straat en moest in de tuin poepen en plassen. Ik had al verschillende soorten halsbanden gebruikt, maar ik kreeg geen controle over By-jé.
Ik was dus ten einde raad...

Toen ik bij de dierenarts was heb ik mijn probleem voorgelegd. Zij verwees mij door naar Marieke. Ik heb zo snel mogelijk gebeld en we hebben snel een afspraak gemaakt. Ik moest nog een hele vragenlijst invullen en daarna kwam de afspraak.
Ik vond het consult echt super fijn en ik heb veel geleerd over het gedrag van mijn hond. Ik begrijp nu waarom het gedrag is ontstaan en wat ik er allemaal aan kan doen. Ik heb ook een hoofdhalster gekocht en dit vond By-jé helemaal niet vervelend.
Het belangrijkste van alles was dat ik niet mijn hond kon wandelen en ik dat nu wel weer kan door jou hulp!!!
Echt super bedankt. Ik ben er zo blij mee want mijn hond is mijn aller beste maatje!!!

Bedankt voor alles!

Veel liefs van Bo de Groot en een pootje van By-jé