zwemmende hond.jpg

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van verschillende hondeneigenaren die het probleemgedrag van hun hond door mij hebben laten behandelen. De teksten zijn geplaatst zoals ze zijn aangeleverd. Deze eigenaren willen u graag laten delen in hun belevingen en vooral de vorderingen die ze tot stand gebracht hebben. Hun ervaringen in deze verhalen kunnen anderen weer hoop geven op een harmonieuze toekomst.

Brandy de Toller

Zij heeft aan de hand van filmopnames en een uitgebreid vraaggesprek onze toller geanalyseerd en ons handvatten gegeven om Brandy beter te begrijpen. Ze heeft de verbeterpunten met aanpak en uitleg op papier gezet, zodat wij dit thuis nog door konden lezen en in praktijk konden brengen. Na veel tijd, energie en vertrouwen in onze relatie met Brandy te stoppen, en natuurlijk tussendoor wekelijks overleg met Marieke, is Brandy met sprongen vooruit gegaan. Zijn gedrag is nu sterker verbeterd dan wij hadden verwacht en wij denken dat we met nog meer consequentie en inzet een heel fijn maatje in huis hebben gehaald.

Wij willen Marieke hartelijk bedanken voor alle hulp en raden andere mensen aan hier zeker gebruik van te maken.Odin & Eva