zwemmende hond.jpg

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van verschillende hondeneigenaren die het probleemgedrag van hun hond door mij hebben laten behandelen. De teksten zijn geplaatst zoals ze zijn aangeleverd. Deze eigenaren willen u graag laten delen in hun belevingen en vooral de vorderingen die ze tot stand gebracht hebben. Hun ervaringen in deze verhalen kunnen anderen weer hoop geven op een harmonieuze toekomst.

Macky en Gizmo

Eerst gebeurde dat sporadisch, maar in een paar weken tijd gebeurde het steeds vaker. We schrokken ons kapot, het zag er ontzettend eng uit. We beseften wel dat het waarschijnlijk te maken had met veel stress in onze thuissituatie, onze (schoon)vader was in die periode namelijk ongeneeslijk ziek. Maar op een gegeven moment kwamen de aanvallen zo vaak voor, dat we Macky en Gizmo niet meer in één ruimte alleen durfden te laten. Gedurende enkele maanden hielden we ze apart, alleen het uitlaten deden we samen. Met momenten waren we echt ten einde raad. We waren bang dat de enige oplossing was, om Gizmo de deur uit te doen.

Via de dierenarts kregen we echter contact met Marieke. Na een heel prettig en uitgebreid consult bij ons thuis, kregen we steeds meer inzicht in het gedrag van onze hondjes en wat ons eigen gedrag voor invloed had op hen. Gedurende een groot aantal weken hielden we 1x per 2 weken telefonisch contact; na een update van ons kregen we advies ‘op maat’, waar we weer mee aan de slag konden. Altijd konden we terecht bij Marieke als er vragen of problemen waren. We kregen steeds meer het vertrouwen dat het weer goed zou komen tussen Macky en Gizmo.

Nu, enkele maanden en veel geduld later, kunnen we gelukkig zeggen dat het ontzettend goed gaat. Sinds 1,5 maand leven onze hondjes weer normaal samen.

Marieke, bedankt!!!

Willem & Chee Yan