gedragstherapeute Marieke van der Burgt.jpg

Kosten

De kosten van een gedragstherapietraject, inclusief consult, verslag en nazorg van 3 maanden, zijn afhankelijk van het type consult:

  • € 165,00 voor een gedragsconsult
  • € 255,00 voor een plusconsult. Het plusconsult is noodzakelijk bij meerdere, of complexe, problemen waarbij intensieve begeleiding nodig is. Bij het plusconsult heeft u begeleiding van 2,5 uur aan huis (verdeeld over 1 of 2 afspraken).


Eventueel vervolgconsult: Per uur: € 100,00
Per half uur: € 55,00
Korte telefonische adviezen of adviezen per e-mail: € 45,00
Preventiespreekuur of aanschafadvies van 45 minuten: € 65,00

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen in Nederland die polissen voor huisdieren aanbieden. Enkele van deze verzekeraars vergoeden gedragstherapie voor uw dier. Dat is afhankelijk van het pakket dat u gekozen heeft. Als hondengedragstherapeut ben ik aangemeld bij SPPD (Stichting Platform van Professionele Diergedragstherapeuten). Heeft uw hond een zorgverzekering bij Petplan, HEMA, Proteq Dier & Zorg, Ohra of Inshared, dan wordt uw gedragsconsult bij mij - na doorverwijzing van uw dierenarts - gedeeltelijk of volledig vergoed.

Controleert u voor de zekerheid eerst of gedragstherapie in uw pakket zit. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u uiteraard toch gebruik maken van mijn diensten, zodat u zeker weet dat u een betrouwbaar advies krijgt. U kunt de rekening dan echter niet declareren bij uw verzekeraar.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Kwispelt uw hond met een lage staart en hele kleine zwiepjes? Dan is hij onzeker.